Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-12-2006, 10:13 PM   #25 (permalink)
Üye Bilgileri
sorriso
Banned

sorriso kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Konuları: 251
Toplam 135 Konusuna 390 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 5483
Rep Seviyesi: sorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedisorriso Böyle Karizma Görülmedi

şimdi sadece yazıyorum çünkü ben bu siteye kaydolalı iki gün oldu ama daha öncedende takip ediyorduk oy vermiyorum erken oldugunu düşünüyorum artıları da var eksileride şimdi bunların da lafı olmaz aslında ama mademki yazma izni var yazayım dedim tabi yanlış anlaşılmasını istemem geldigim siteye göre daha vasat ama takipler ve içinde oldugum zaman içerisinde çok iyi oldugunu söleyebilirim şimdi oy vermiyorum ama verseydim sanırım 6 veya 7 verirdim neyse bu gidişle daha iyi olacagına canı gönülden inanıyorum nede herşeyin bir kusuru vardır diye düşünüyorum mükemmel olmak bişeyi ifade etmiyor her zaman şimdikinden daha iyi olma çabası bişeyler ifade ediyor burda ki admin ve yardımcı arkadaşlarında bu azim görünüyor tabi üyelerimizin ben ve arkadaşlarımda dahil bu arkadaşlarımıza yardımcı olması gerklidir neyse fazla uzadı sanırım hepinize kolay gelsin yorumla.net in daha iyi olması dilegiyle
sorriso Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla