Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-19-2007, 06:45 AM   #5 (permalink)
Üye Bilgileri
Gift
Hızlı Üye

Gift kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 39
Rep Puanı : 3664
Rep Seviyesi: Gift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma YıkılıyoGift Karizma Yıkılıyo

Türkiyenin 30 yıldır mücadele ettiği terör illeti yüzünden 30.000 üzerinde güvenlik görevlisi şehit oldu. bu durum halen devam etmektedir. istatistikelre bakıldığında bunları çoğunluğunu eratlar oluşturmaktadır. nitekim 2.5,3 bir askeri eğitimle yıllardır dağlarda gezen teröristin karşınsa atılan mehmetçik kardeşlerimiz afedersiniz keklik muamelesi görüyor.

şahsen ben 3 ay jan.kom. okulu izmir/foça da atğm olarak eğitm yaptım ve ordan edğindiğim bilgi nazarında bunları ifade ediyorum.

bence TSK nın terörle mücadelede yıllardır uyguladığı yanlış stratejiler durumu bu hale getirmiştir. (tabi daha derin demografik,politik,stratejik planlar dışlarsak) bu durum tamamen profesyonellerın işidir. 2 aylık eğitimden geçen sivil askerin değil. Gerçi PKK yı çökertme seviyesine getiren gizli teşkilatların da şahsa bağlı yetenekler le sınırlı olması bu durumu geçici kılmıştır. (Bknz. Binbaşı ERSEVER)

Gift Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla