Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-31-2007, 22:01   #84 (permalink)
Üye Bilgileri
ebd
Gezgin

ebd kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Rep Gücü: 14
Rep Puanı : 1166
Rep Seviyesi: ebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladı
ebd kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

ya seksen küsür yazı yazılmış benden önce ama ben yinede yazıcam. öncelikle bana abicim diyen biri. bundan inanılmaz gurur duyuyorum çünkü bana böyle bir yakınlık hissetmiş. bu şerefe nail olmuş biri olarak ben de kardeşimi çok seviyorum. her nekadar hatırlamasa da ilkgünümde bana yardım eden ilk kişiydi. ilkler boşuna unutulmaz dememişler. yaşının küçük olduğuna bakmayın düşünceleri öyle büyük ki karşıda cevap yazanın kaç yaşında olduğunu neler yaşadığını bilmiyorsanız anlayamazsınız. keşke onun yaşında onun gibi olgun davranabilseydim. insan yaşlanınca sevdiklerinin gençliklerini kıskanıyor galiba. şu malum bardağın ne sadece yarısı dolu ne de sadece yarısı boş. hem yarısı dolu hem yarısı boş olduğunu bu kadar erken gördüğün için kıskanıyorum seni. hayata herzaman pembe bir çerçeveden bakmak yerine temiz bir camın arkasından bakmanı dilerim. herşeyi olduğu gibi gör ve kabul et. ve unutma bu hayatın en büyük dersi her zaman gülümseyebilmektir. abisinden kardeşine sevgi dolu günler

küçük DetaYLAR BÜYÜK FaRkLaR Yaratır...

ebd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla