Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-26-2007, 22:02   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
axiii
Forumcu

axiii kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Rep Gücü: 346
Rep Puanı : 34349
Rep Seviyesi: axiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisiaxiii Repin Efendisi
Wink :)selamlarr benn dilan.:)

merhaba arkadaşlar ismim Dilan15 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim isimdeki gibi pek axiii değilimaksine güleryüzlü olduğumu düşünüyorumSinirlendiğim kişilere ya da sevmediim kişilere karşı çok aksi ve suratsız olduğum olur

Kimseye uzun süreli kin tutamamsinirlendiim zaman karşımdakine söylediklerimden sonra pişman olurumama tabi geçen zamanı getiremezsiniz

ımm başka sivaslıyım2 yaşımdan beri ankara da oturuyorumannemde babamda öğretmenDoğum yerm Ardahan annemin doğu görevi yüzünden bende orada doğmuşumşu anda annem okuduğm okulda müdür yardımcısı hiç hoş deilherkesin torpilli dercesine bakması insanı bazı durumlarda üzüyomatematik edebiyat derslerini çok seviyorum tipik bir tm öğrencisiyim yani 2 kardeşiz bnden küçük bi cadı daha var

başka insanların dediklerini takan birisiyim malesef

Müzikk herşeymm gbi bşy şarkı dinlemeyi çok seviyorum özellikle söylemek çok hoşuma gidiyor! haluk leventi çok seviorm en sevdiim renk te morrrr

ve yorumla nettt! bu siteye bağımlılık kazandım galiba bilgisayara geçtiğimde direk ellerim googleye yorumla net yazıyo önce ve yorumla netteki paylaşımlar süper

umarım kendimi biras anlatabilmişimdirrAklıma gelenleri yazdım vallaumarım sıkmamışımdr okuyanların hepsine teşekkürlerby byyy

a$qın Bidmediqi 1 Yer vaR mı BiLdiiNn??

BuraLaRda
ßendn yoqh
dü$ünSn anLaRsN
ßuraLrda
Sendn çoqh
ßi qöRsen şaşarsnnn
axiii Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to axiii For This Useful Post:
cezarapstar (05-27-2007), gökçen_kız (05-26-2007), ege_incisi (05-26-2007), TheEnd (05-26-2007)
Sponsored Links