05-22-2007, 05:19 AM
|
#17 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
mavi_ay tarafından gönderildi
İnş. problemlerini en kısa sürede atlatırsın cnm. Her ne kadar "umutlar tükendi" desen de içindeki ümidi bitirme bitanem... İnş. bundan sonra hep güzel şeyler takip eder hayatını.. 
|
cnm benm bni smn dende tanıosun ...benm uMutlar tükeNdi geNE vaz geçilmez nickim pek fazlada beni aynsıtmaz..... saol meleğim..ne bilim o nick hoşuma gidio en mutlu anımda bile o nick var ebnde 6 aydan beri hiç değişmedi bir ara çok fazla sorulmaya başlandı neden nedne die bir ara değiştirdim yine yazdım..... 
Alıntı:
amanda tarafından gönderildi
umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur
|
umarım cnm saol..
Alıntı:
sonunu_düşün tarafından gönderildi
baya bir kötü geçmişin olmuş bundan sonraki dönem lerinde inşallah rahatbir hayat seninle olur tahmin etmemiştim böyle geçmiş olabileceğini gerçekten üzüldüm 
|
kimse tahmin etmiyor etmesinde zaten ....ben yansıtmamaya çalışyorum yansıtmamda kolay kolay...saol..
Alıntı:
gozdecik tarafından gönderildi
bende üzüldüm cnm hiç beklemiodum aklıma gelmedi hiç böle bişey okuyacağım...canım bnm herşeyin hayırlısı olsun..allah yolunu açık etsin , herşey olacaına varır güzelim sen kendini ferah tut
|
evet cnm kimsenin aklına gelmio böle bişi cıkacağı....ssaol cnm ...
Alıntı:
daisiestr tarafından gönderildi
canım benim üzüldüm gerçekten.
ama inan üzülme artık.
artık mutlu olmaya çalış.
dualarım seninle inan.
|
saol meleğim ...
Alıntı:
YüCCeL tarafından gönderildi
tuğba aile sorunları okuyunca gercekten tuhaflaştım şunu unutma her kötü şeyi giderecek zmandır zamana bırakmalsın elidnen geleni yap gelmeyeni zmana bırak şimdi elinde olanları düşün ve onlar için yaşamaya devam et bıraktan kö prünün altından sular aksın gecsin sen nekadar en gel olsanda ordan o su akıp gececek yapacaların ileriye dönük olmalı kimseye yük olmadan kendi ayaların üzeirnde dimdik dikilmelisin onun için ağzını kapat konuşma kulağını kapat duyma gözleirni yüm görme kalbim bunları yapacak zman geldiğinde herey istediğin gibi olacak hedefini belirler ona yürü yürürken şunu unutma biz herzman yanınd aolacağız
|
saol yücel her zamn yaında olacağız dmen yeter .....
Alıntı:
kavanoz tarafından gönderildi
allah yolunuda bahtınıda açık etsin
sende inişli çıkışlı bi hayat yaşamıssın
|
emin ..saol....
Alıntı:
akkaya_oki tarafından gönderildi
wayss bee... demek isterdim ama bizde o dönemlerden geçtik.. şu an ailemle problemim yok senin yaşlarındayken bende baya bi çatışıyordum.... allah yardımcın olsun kardeş...
|
saol...
Alıntı:
myzrael tarafından gönderildi
vay be...ne kız ama  kafana takma herşey zamanla halledilir..
|
yorum için saol..
Alıntı:
merweee_bjk tarafından gönderildi
bende kendımı gördum snede aynı yastayız we aynı sorunalr tek fark benımde ablamla aram cok ii ama o 5 senelık üni kazandı we en ihtıyacım oldugu zamanımda yanımda deil 
|
  allaha şükr ablam yanımda....inşlh sende sorunlarının üstünden gelirsin..
Alıntı:
dayeha tarafından gönderildi
canım benim bundan sonra herşey çok güzel olur inşallah senin için ..dualarım seninle ..
|
inşlh ....saol..
Alıntı:
-PrinceSS- tarafından gönderildi
hayırlısı olsun guzelim sen içini ferah tut
|
saol cnm ..
Alıntı:
angelofhell tarafından gönderildi
tuğbişim aile sorunlarını inan bana benden ii bilen olmaz bitanem
kaderimiz aynı bi bakıma, kendimi gördüm sende bir nevi
herşey olacağı yere varır
hiç bir şeyi takma kafana tokadan başka;)
ben çözümünü anca böle bulabiliyorum hatta bulabilmeye çalışıyorum
senin için her şey en iyisi olsun
gelecekte bigün geçmişe baktığında bu yaşadıkların sana güç veren, seni sen yapan, seni ayakta tutan birer kırıntı olarak kalsın
ve sen inadına onlara karşı alaycı alaycı gülümse
|
her şey olacağına vardı meleğim ...her daim gülümsüorum ve gülümsicemde cnm sevdiklerim yanımda olsun yeter...
Alıntı:
prenses_67 tarafından gönderildi
canm benim allah yolunu açık etsin
hep mutlu olan dileğiyle..........
|
acmain....saol..
Alıntı:
SCREAM'29 tarafından gönderildi
Allah yardımcın olsun inişli çıkışlı bir hayat çizelgen olmuşş..bundan sonra inşAllah istediklerin ve dilekdiklerin olur...
|
saol....
Bu mesaj en son " 05-22-2007 " tarihinde saat 05:22 AM itibariyle uMuT_GüNeŞi^^ tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|