Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-21-2007, 20:03   #15 (permalink)
Üye Bilgileri
geshu.
Kalfa

geshu. kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Rep Gücü: 2307
Rep Puanı : 228973
Rep Seviyesi: geshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstar
geshu. kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla geshu. kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to geshu.

Alıntı:
!!TUBA!! tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
benim turkce hakkında ne dusunup ne dusunmediğimi bilmiyorsun...sadece topicimdekine gore konusuyorsun..o yuzden sana soyliyecek lafım yoksu ana kadar senle konusmusluğumuz oldumu? olmadı...!tanımaya calıs ondan sonra yorumunu yap;)benm edebiyatım cok iyidir ,okulda vs heryerde şimdi sisz tutmusta su tubişe takıyorsunuz..ben sadece gulerim buna..bugun binlerce kişi msn de vs ''tamam demiyorda''ok''diyor..onlarada aynı seyi soleyip mudahale ediyorsan saygım sonsuzdur ark. sana...ama bunu bana kanıtlaman gerek...
istesem su anda seninde turkcede yamuk yaptığın seyi bulurum ufacık birsey yeter benm için..o yuzden diyorum...bende turkum turkcemide en alasından konusuyorum..kimseyide ilgilendirmez..yani turkluğunu turkce konusmaktan daha gusel seylerdede gosterebilirsin...
konustuğumuz sey ne kadarda sacma olsa sacmalarda gercekleri gosterir
birinicisi senden büyük ve sana kastı olmayan sadece yaptığın yanlışı göstemek isteyen biriyle daha düzgün konuşmayı öğrenmelisin...İkincisi ne ben neden mine abla burda seni küçük düşürmek yada aşağılamak istiyoruz tek isteğimiz yaptığın hatanın farkına var her zaman söylüyorum bende önceden sanalda çok kötü bi Türkçe kullanıyodum hatta eski mesajlarıma bakınca kendimden utanıyorum...senin için ufak tefek şeyler olabilir ama benim için önemli şeyler...Bu arada madem Türkçe hakkında iyi şeyler düşünüyosun bunu bize bu tarz başlıklar atarak mı gösteriyosun?

neyse güzelim benim anlatmak istediğim şey farklıydı sadece yaptığının yanlış olduğunu göstermeye çalıştım anlatamadım herlade ne yapalım sağlık olsun...Topiğinide kirlettik kusura bakma

''bayraklarımıza ve şehitlerimize ant olsun ki zaferi biz kazanacağız''
''ölüm orucu yeniden doğmaktır..''
''ve ben bu gücümle bir kez daha haykırıyorum! halkıma layık olacağım, yoldaşlarıma layık olacağım..''
''yaşamış sayılmaz zaten, yurdu için ölmesini bilmeyen..''
geshu. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla