Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-21-2007, 16:57   #10 (permalink)
Üye Bilgileri
!!TUBA!!
Üye

!!TUBA!! kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Rep Gücü: 14
Rep Puanı : 1236
Rep Seviyesi: !!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı!!TUBA!! Karizma Yapmaya Başladı

Alıntı:
dayeha tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
türkçeyi mahvetmeyi seven bir arkadaş
benim turkce hakkında ne dusunup ne dusunmediğimi bilmiyorsunsadece topicimdekine gore konusuyorsuno yuzden sana soyliyecek lafım yoksu ana kadar senle konusmusluğumuz oldumu? olmadı!tanımaya calıs ondan sonra yorumunu yap;)benm edebiyatım cok iyidir ,okulda vs heryerde şimdi sisz tutmusta su tubişe takıyorsunuzben sadece gulerim bunabugun binlerce kişi msn de vs ''tamam demiyorda''ok''diyoronlarada aynı seyi soleyip mudahale ediyorsan saygım sonsuzdur ark sanaama bunu bana kanıtlaman gerek
istesem su anda seninde turkcede yamuk yaptığın seyi bulurum ufacık birsey yeter benm içino yuzden diyorumbende turkum turkcemide en alasından konusuyorumkimseyide ilgilendirmezyani turkluğunu turkce konusmaktan daha gusel seylerdede gosterebilirsin
konustuğumuz sey ne kadarda sacma olsa sacmalarda gercekleri gosterir

RoCk & HaCk

MeTaLLiCa
!!TUBA!! Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla