Konu: biri ...
Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-21-2007, 10:00   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Lal-ü Aşk
Çırak

Lal-ü Aşk kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Rep Gücü: 973
Rep Puanı : 96141
Rep Seviyesi: Lal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk Repstar
Arrow biri ...

Biri uzanır gibi oldu bana doğru. Sanki tutmak istiyordu ellerimi. Sanki bir diyeceği vardı. Uzandı... uzandı... bir türlü dokunamadı parmaklarımız. Düş bu, dedim. Uyanmak için çırpındım. Doğrulmaya çalıştım. Ellerimi kollarımı salladım. Haykırdım.

Olmadı. Belki ne düş, ne gerçekti. İkisinin arasında biryerlerde durmak. İşte bu kaybolmak, dedim.

Aklıma bir türkü takıldı o sıra. Mırıldanmaya başladım. Mırıltılarım kendiliğinden yükseliyordu. Ben mırıldandıkça bana uzanan biri yitmeye başladı. Hareketlendim. Ardına düşmek geçti içimden.

Olmadı. Belki o biri ne var, ne yoktu. İkisinin arasında biryerlerde kalmak. İşte bu hiç olmak, dedim.

Defterlerimin arasından cümlelerim kaçıyor gibi geldi bana. Onları yakalamalıydım. Onlar benimdi. Bendendi. Böyle birdenbire bırakıp gidemezlerdi. Sanki o biri’nin ardına takılmışlardı. Uzandım.

Olmadı. Tutamadım.

O biriyle hayatım silinip gitti.

aşka cesaretimiz yoksa,başka zaman görüşürüz...
Lal-ü Aşk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to Lal-ü Aşk For This Useful Post:
bilj (05-21-2007), PeNeLoPe (05-21-2007), kavanoz (05-21-2007)