Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-21-2007, 09:23   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
pretymonster
Gezgin

pretymonster kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Rep Gücü: 13
Rep Puanı : 1105
Rep Seviyesi: pretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladıpretymonster Karizma Yapmaya Başladı
Talking Bir garip Pretty Monster'ım ben :)

19 mayıs pazar sabahı dünyaya gözlerimi bilinçsiz bir şekilde açtım.Bir baktım tüm Türkiye Bayram havası içinde,o an seçilmiş oldugumu anladım Okul hayatım eğlenceliydi,özellkle ortaokulum dönemim faciaydı,pardon harikaydı...1 yılda 7 ingilizce hocası çıldırtacak kadar neşeli bir sınıfta öğretim gördüm okul yııllarımı daha fazla kurcalamamakta yarar görüyorum.

şuan özel bir bankada çalşıyorum.bunun yanısıra tiyatro ile uğraşıyorum...haziran sonunda oyun sahneliycez hepinizi beklerimzaten oyun textlerini google da ararken tesadüfen buldum burayı.bulmuşken de üye oldum.vee aranızdayım işte

OnLy God Can Judge Me !

Bu mesaj en son " 05-21-2007 " tarihinde saat 11:34 itibariyle pretymonster tarafından düzenlenmiştir....
pretymonster Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to pretymonster For This Useful Post:
'Ali (05-21-2007), -PrinceSS- (05-21-2007), Lal-ü Aşk (05-21-2007)