Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-21-2007, 03:34   #13 (permalink)
Üye Bilgileri
ebd
Gezgin

ebd kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Rep Gücü: 14
Rep Puanı : 1166
Rep Seviyesi: ebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladıebd Karizma Yapmaya Başladı
ebd kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
akkaya_oki tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
sana ceydacım cewap wermiş ben konuşmıcam msn adresim profilde war tartişacaksan msnden her türlü tartişirim

ebd arkadaşim çok güzel söylemişsin ama nisanda sonra diyorsun bunun nedenini açiklar mısın bana benim o olaydan haberim yok

ceydacım sana da çoook çoook teşekkür ederim
biraz geç kaldım açıklamak için sanırım ama ben yinede yazayım Pzt gidiyorum demişssin sanırım bugünden bahsediyorsun

Nisan ayında genel kurmay başkanlığının yaptığı bir bildiriyle sınırı yapılan yığınaktan sanırım herkesi haberi vardır bu hareketlilik sonrası senin düşündüğün tüm olaylar bitti arkadaşım şu anda uçan kuştan bile şüphe eder bir vaziyette bakmadıkları kayanın arkası temizlemedikleri oyuğun içi yok Üzerinde taşıyacağın mühimmat ve silahlar senin canın olacak kullanmaktan asla tereddüt etme Allah göstermesin ama bir askerimizin canı yanarsa o aletlerin hiçbiri işe yaramıyor kendi canın için kullan kesinlikle tereddüt etme eğer bu yazımı okuyabilirsen lütfen nereye gittiğini ve sınıfını söylersen biraz daha açık konuşabilirim umarım asteğmen olarak yaparsın ailenle görüşmen daha kolay olur böylece

biz böyle yetiştik böyle yetiştiricez vatan borcu namus borcu Hayırlı yolculuk ve tezkereler şimdiden

küçük DetaYLAR BÜYÜK FaRkLaR Yaratır

ebd Çevrimdışı