05-19-2007, 01:38 PM
|
#28 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
gozdecik tarafından gönderildi
aynen ablacım 
|
Alıntı:
UsheR tarafından gönderildi
ilginç bir kişiliği var tam olarak çözmek imkansız gibi bişey nerdeyse 3 senedir tanıyorum hala tam olarak anlayamıyorum 
|
Alıntı:
angelofhell tarafından gönderildi
yine iyiden iyiye tanışmadığım biri
içine kapanık gibi geliyo
kendine özgü değişik bir dünya kuran biri
yakından tanımak zevkli olacak gibi
|
Amma Esrarengiz hissettim kendimi Bir an = ) ne yapdınız beni yahu....( =
Alıntı:
toffee tarafından gönderildi
yani......?
|
Yanisi ...Yok Dediğim gibi yok öyle Bişey Nerden Çıkardın Bilmiyorum
Alıntı:
|
1 yıl oldu tanışalı ama çözemedim kendindisini çok sevdiğim çok değer verdiğim biriydi ama anlayamadığım sebeplerden dolayı bi daha konuşamk istemeyerek baya soğuttu... eyvallah kendi bilir...
|
Yazın sonunda Bildiğin gibi Okul La ilgili sorunlarım vardı,Moralim bozukdu ve bunu Dışarıya yansıtarak etrafımdaki İnsanları çok kolaylıkla istemtedende, olsa Kırıyordum,Buna Canımdan çok sevdiğim Angel_dreams Ve 2 Senedir aralıksız konuştuğum Almanyadayken Almanya ile ilgili sıkılmadan Dertlerimi dinleyen Tiang_kong [Assuman],Gamma,Barış da Dahil,Bir anda parlıyordum sana sölemişdimde...Silerken Şu sıralar konuşmasak İyi Olur.çünkü şu aralar Kırcıyı.....Okul İşim Bittiğindede = ) bir türlü denk getiremedim = (
Anlıyacağın Sebebi Buydu......
Aslında Kendi Konuma İkinci Kez yazmak..Sevmediğim Bir eylem değil ama mecbur kaldım.Sorulan Soruya cevap yazmamakda saygısızlık olur.....
"8 yaşındayız. Hiçbirimiz 19 yaşından büyük değil. Bir saat içinde kurşuna dizileceğiz. İntikamımızı alın." Askerlerin mevzilendiği kilise yıkıntısının duvarlarında bu sözler yazılıdır ve bu Ivan'ın çocukluğunun özeti şeklindedir Иваново детство
Bu mesaj en son " 05-19-2007 " tarihinde saat 09:01 PM itibariyle Cabulka tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|