Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-14-2007, 23:28   #4 (permalink)
Üye Bilgileri
Hac-Tao
Çırak

Hac-Tao kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 320
Rep Puanı : 31199
Rep Seviyesi: Hac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin EfendisiHac-Tao Repin Efendisi

Alıntı:
яєвєℓ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
selo-rebel-mehmi tabiri caiz-se muhteşem üçlü bana netin kazandırdığı en önemli şeylersiniz siz hepde öyle kalırsınız inşallah...ikinizide nası seviyorum anlatamam...Sizinde beni böyle görmeniz gerçekten çok sevindiryoNe olursa olsun o güzel dostluğunuzu hiç unutmuycam

sen benim sanalda tanıştığım en iyi dostumsun...abartmıyorum gerçektende öylesin hatta reeldeki çoğu dotum diye geçinenden daha dostsun benim için hayır öyle farklı bi özelliğin yokki nereni seviyorum onuda anlamıyorum

şaka bi yana sende ve seloda en çok neyi seviyorum biliyomusun...O kadar doğalsınız ki yani sanalda o kadar çok kişi tanıdım hep öyle yakın davrandılar hep altından bişeyler çıktı ama sizde o yok işte

bazen seni kırıyorum galiba ama hiç birisinide bilerek yapmıyorum...Şu sitede kaybetmek istediğin en son kişilersiniz...hep yanlışlıkla oluyo neyse uzatmayın sen beni gevezeliğimi sevmezsin

siz hep yanımda olun emi
hep yanındayız!!!
yanınada gelecektim biliyorsun erteleme yaptım (: vallaha ben fazla yazmak istemiyorum ne diyem fazla edebiyat yapmayı sevmiyorum...kısacası o sevgiyi ve saygıyı senden gördüysek (görüyoruzki şaşmam) ne mutlu bize...bizden de aynısı sane selo adınada konuşuyorum.....

Yüreğimizde acılara çok yer var...
Hac-Tao Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla