05-13-2007, 04:37
|
#1 (permalink)
|
|
|
Ben ÖzgüR Yanii PanikataK...
Merak edenler için : 1 temmuz 1981 istanbul doğumluyum baba Artvin, anne bulgar göçmeni baba tarafından Gürcülük var diyorlar araştırsak çıkar herhalde. yengeç burcuyum bütün pis özelliklerinide taşıyorum ayrıca en iğrenç burç oldugunu düşünüyorum..
Elektronik müzik dinleyicisiyim Paul van Dyk, Marco v, Armin van buuren, dinlediğim djler arasında ayrıca ambiet ve chill out ta dinlerim Sufi müziğede büyük hayranlığım var arada türkçe pop ta kaynıyor tabi.. 
Genelde politikayla ilgili siyasi içerikli kitaplar okurum. Orhan Pamuktan nefret ederim başka ne olursa okurum...
Macera bilim kurgu filminin hastasıyım denzel washington ve Matt Damon nın oyunculuk yeteneklerine hayranım, kesinlikle filmlerini kacırmam, sık sık belgesel falanda izlerim.
Keyfime düşkün bir adamım sıkıntıya gelemem, Ukala bir görüntüm ve davranışımın oldugu söylenir ama tam tersidir..
Haksızlığa gelemem yapana uçan kafa atıcak kadar agresif bir yapıya sahibim.. 
İlişkilerimde duygularımı belli etmem, ''insan yaşadıklarından aldıgı tecrübelerle olgunlaşır ve ona göre davranır'' teorisinin bariz örneğiyim
Aşka asla inanmam, lazım değil istememde 
Büyük küçük ayrımı yapmam, saygı gösterilmeyi hak edene veya gösterene, saygı gösterir, sayar, ciddiye alırım insanları yaşlarıyla nitelendirmem bana abi denmesinden nefret ederim.. 
Zeki insanı sever, aptal insana tahammül edemem, tühlerim ürperir, kaşıntılar basar, isilik dökerim..
Cici, yaramaz, serseri bir cocukluk dönemi geçirdiğim söylenebilir, mahalle sakinleri elimden az çekmedi demek daha dogru olur, mahallemizin yaşlılarından tüfliye teyzenin erken yaşlanmasına sebeb olarak benim adım sık sık geçer. 
9 eylül Üniversitesi işletme bölümünü garantiye almışken gitmeyen nadir insanlardım bununla gurur duymuyorum.. 
Askerden Geldikten sonra anne ve babamın bütün isyanlarına rahmen ani ve hayatım için gerekli olan bir kararla yalnız yaşamaya başladım ortalama 4 senedir tek başıma yaşıyorum. yumurta ve makarnadan nefret ediyorum.. 
Bir tane kedi besliyorum adı pasha babasının köpek olduguna dair şüphelerim hızla artıyor..
Ayrıca panikatak nickinin ruhsal bir davranış bozukluguyla alakası yoktur... 
Saygılar efenimm.....
Olmuştur inşallah... 
Bu mesaj en son " 10-06-2007 " tarihinde saat 06:04 itibariyle Panikatak tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|